Нюкасъл иска да привлече в състава си двама играчи от Челси преди затварянето на трансферния прозорец. Мениджърът Еди Хау иска да подсили халфовата линия и нападението на "свраките" и е насочил поглед към Конър Галахър и Армандо Броя от състава на лондончани, съобщава "Скай Спотс".

Галахър направи силен сезон под наем в Кристъл Палас през миналата кампания и се очакваше да получи шанс да се докаже на "Стамфорд Бридж". На този етап обаче Томас Тухел все още не залага на него сред титулярите, а ако клубът се подсили и с Френки де Йонг, това още повече ще ограничи шансовете за изява на 22-годишния футболист.

Така няма да е изненада, ако Галахър отново бъде пуснат под наем, този път в Нюкасъл, където със сигурност ще играе доста по-редовно.

С Броя ситуацията е доста подобна. И той направи добър сезон под наем в Саутхамптън, но през лятото се завърна на "Стамфорд Бридж" с надеждата да се бори за място в единайсеторката на Тухел. В момента обаче клубът търси нов нападател, така че ако такъв пристигне, най-вероятно Броя ще бъде пратен отново под наем.