Футболистът на Челси Еден Азар сподели, че вече е взел решението за бъдещето си. Освен това, белгиецът коментира, че клубът е наясно с категоричното му желание.

„Взел съм моето решение. Аз също бих искал да е различно, но за жалост не е така. Все още чакам. Взел съм моето решение, но не мога да контролирам всичко. Преди две седмици отново казах на клуба какво искам. Дори хората в офисите не ме накараха да размисля. Моето решение е сигурно“, коментира Азар.

По всичко изгледа Азар ще продължи кариерата си в Реал Мадрид, констатират медиите. Белгийският национал попада в сметките на наставника на Кралския клуб Зинедин Зидан, който никога не е крил, че иска точно този футболист в състава си.

Междувременно, от „Стамфорд Бридж“ искат повече от 100 милиона евро за Азар, който има договор до 2020 година. Слуховете са, че ръководните фактори в „белия балет“ се опитват да намалят тази цена.

Азар е част от „сините“ от Лондон от сезон 2012/13, когато преминава от Лил. През изминалата кампания във Висшата лига той взе участие в 37 мача, в рамките на които отбеляза 16 гола. Челси приключи сезона с нулево реми с Лестър. 

Сари в прав текст: На тъмно съм за бъдещето на Азар

Азар притиска Челси да го продаде