Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер опроверга твърдението на полузащитника на тима Фред, че има "много проблеми" в съблекалнята на отбора и настоява, че неговият състав е задружен и уединен. Бразилецът, който се изненадващо се превърн в ключов играч през този сезон след трудна първа година в клуба, даде интервю наскоро, в което постави под въпрос сплотеността на отбора на Юнайтед и заяви, че не всички играчи споделят общи възгледи за отбора.

Но Солскяер е категоричен, че това не е така и не е сигурен защо Фред има това впечатление, макар да твърди, че коментарите му няма да се отразят на мястото му в отбора.

„Или не съм гледал интервюто, или не разбирам какво казва. Фред знае, че това е група, която иска да даде всичко от себе си. Не знам как да тълкувам казаното от него, но нямам никакви проблеми и със състава“, сподели Солскяер.

В понеделник вечерта „червните дяволи“ ще играят срещу Челси, макар че все още са без редица важни играчи.

„Как се справяме без Маркъс [Рашфорд], Пол [Погба] и Скот [Мактоминеи]? Справяме се с това. Играчите ще получат шанс. Имахме чудесна почивка, благоприятна за абсолютно всички в отбора. Качеството на футбола ще се подобри. Януари и декември бяха неумолими за нас. Добър ход бе да ни дадат уикенд почивка. Всичко опира до момчетата да покажат свежестта си", каза още норвежецът.