Това е брак, подписан в Рая. Взет от Дарби Каунти, бивша синя легенда, нещо старо, но и нещо ново. Франк Лампард се връща на "Стамфорд Бридж" като мениджър.

"Това е невероятна възможност за мен, това е клуб, който обичам. Огромно предизвикателство. Така че трябва да се справя. Бяхме на две турнета, играчите тренираха здраво, а аз се опитвах да изградя с тях онази връзка на тренировъчния терен, която ни е необходима", сподели Франк Лампард.

Той иска да печели.

Заради наказанието си от УЕФА, Челси преразгледа политиката си за младите в клуба и те ще трябва да излязат на сцената. Вярата на Франк Лампард в млaдите играчи може да се окаже сериозна платформа за успеха на тима, но те трябва да си заслужат доверието.

Бъдещето изглежда бляскаво. Дали младите играчи ще се възползват?

Една от важните задачи пред мениджъра ще бъде да замени Еден Азар, който премина през лятото в Реал Мадрид.

"Очаквам с нетърпение да играя с Пулишич. Той е още млад, ще се развива с нас. Той е голям плюс за нас и нямам търпение да играем заедно, за да видим колко пъти ще може да ми асистира за гола", сподели Оливие Жиру.

Футболът в Шампионската лига се завръща за Челси, а Франк Лапард ще трябва да го превърне в постоянство за следващите сезони. Плюс това, отборът трябва да разруши двуполюсния модел на върха в класирането.

Повече можете да видите във видеото от DIEMA SPORT 2.