Младата звезда на Челси Калъм Хъдсън-Одой се погрижи за сериозно вълнение сред своите фенове чрез снимка в Instagram. На нея се вижда багаж за пътуване заедно с емотикони на самолет и...германското знаме.

Както е известно, от няколко месеца се говори за голям интерес от страна на Байерн към английския национал, който е недоволен от липсата на достатъчно игрова практика при "сините" от Лондон.

Още през зимата се говореше, че сделката може да се случи скоро, но пък в последно време английските медии твърдят, че той ще поднови договора си с Челси за още 5 години.

По тази тема обаче спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич коментира: "Човек не трябва да вярва на всичко, което се казва или пише."

Според "Билд" Хъдсън-Одой продължава да е тема в Байерн, а самият той продължава да желае трансфер в Мюнхен.

Големият въпрос сега е, защо Хъдсън-Одой заминава в Германия и дали става въпрос за ваканция или пък се е насочил към "Алианц Арена".

Отновно според "Билд" пътуването му няма нищо общо с трансфер в Байерн. Хъдсън-Одой пътува за Берлин, където в петък е сватбата на съотборника му в Челси Тони Рюдигер.