Челси ще си има нов мениджър и неговото име е Франк Лампард. Според английските медии, той вече е склонил на всички изисквания от страна на клуба, за да се завърне на "Стамфорд Бридж" и разговорите са приключили. 

На свой ред и лондончани са изпълнили всички негови претенции за заплата, назначаване на щаб и спортно-техническа власт, така че на практика няма абсолютно нищо, което да стопира сделката. Тъй като преговорите са продължили до късно снощи, очаква се днес да бъде официалното подписване и представянето на любимеца на феновете. 

Челси ще плати 4 млн. паунда компенсация на досегашния клуб на Лампард - Дарби Каунти. Това е сумата за заплатите му в следващите две години при "овните" за колкото време беше и договорът му. Подобна неустойка "сините" получиха и от Ювентус за ангажирането на Маурицио Сари. 

Лампард, който изкара 13 славни години като играч на "сините", ще доведе със себе си Джоди Морис за асистент, с когото бяха съотборници на "Стамфорд Бридж". Другите имена са Крис Джоунс, Стив Рандс, Джо Едуардс и др. Очаква се бившият халф да си доведе между 6 и 8 помощници.