В понеделник вечер Челси отнесе поредния си шамар право в лицето. Високолетящият тим на Лестър нанесе деветата загуба на шампиона от миналия сезон и го прати около местата на изпадащите.

Футболистите на Моуриньо са си същите, португалецът отново е на пейката, но нещо скърца със страшна сила в машината на лондончани.

15 точки от 16 мача, едва 18 отбелязани попадения през сезона, това ли е Челси?  Моуриньо не беше доволен от представянето на играчите си и след мача беше крайно разочарован от тях.

"Едно от най-добрите ми качества като мениджър, е да чета играта на противника и да го смилам за играчите си. Разглеждам всеки детайл и им го посочвам. И после получаваме два гола, като тези от Лестър... Това не мога да го приема, прекалено ми е трудно. Чувствам се така, сякаш работата ми е предадена от играчите", заяви той.

Ще се спра на смените направени от специалиста направени по време на двубоя без да търся измежду тях виновниците за провала на Челси. В тима няма идея, няма мерак за игра, креативността също куца.

Еден Азар напусна терена в 31-ата минута, след като беше ударен в съприкосновение. Белгийският национал беше бледа сянка на играта си от миналия сезон.

Джон Тери беше изваден в 53-ата минута на срещата, капитанът май предаде очакванията на Моу, не само в тази среща.

Оскар се отправи в съблекалните в 65-ата минута на двубоя. Сякаш през този сезон нищо в Челси не е както трябва, а причините трябва да се търсят изцяло вътре в отбора. 
 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS
 


Когато Лестър те прави за смях, значи нещо трябва да се промени. Вярно е, че "лисиците" са хитът в първенството на Висшата лига и са лидер, но не бива тим като Челси да изглежда толкова безпомощен.

Бившият играч на Челси Франк Лампард застана зад португалския специалист, но дали вече не е време Жозе да си тръгне, за да намери Челси път в безпътицата.