Капитанът на Челси Джон Тери защити мениджъра на Жозе Моуриньо. В момента „сините” от Западен Лондон заемат 16-ото място в класирането с актив от 8 точки. На сметката си Челси има две победи, две равенства и четири загуби.

„Ние имаме най-добрия мениджър и той продължава да има нашата подкрепа. Всички футболисти сме плътно зад него“, сподели Тери.

„Намираме се в труден момент, но ние трябва да останем по-обединени от всякога. Именно заради това подкрепяме напълно нашия мениджър. Аз от дълго време съм в Челси и съм виждал мениджъри да идват и да си тръгват. Ако има мениджър, който може да ни извади от дупката, в която се намираме, то това определено е Жозе Моуриньо“, добави капитанът на Челси.

„Футболистите оставаме обединени и сме готови да се борим за нашия мениджър. Ще продължим да се борим. Мисля, че ни липсва увереност, но всичко зависи от нас. Ние трябва да си върнем увереността и да започнем да печелим. Трябва да победим Астън Вила. Това е добра възможност. Може да се превърне в повратна точка от нашия сезон. Ние трябва да започнем да побеждаваме“, каза още Джон Тери.