Тимът на Манчестър Юнайтед е готов да предложи на Джейдън Санчо фланелката с номер седем, ако той заиграе на „Олд Трафорд“. "Червените дяволи" водят надпреварата за подписа на бившото крило на Манчестър Сити и са готови да счупят трансферния си рекорда, за да го привлекат. Юнайтед вярваха, че са близо до сделка в края на миналия сезон, но крахът им в последните седмици на кампанията означаваше, че не успяха да се класират в Шампионската лига и това сложи край на надеждите им. Въпреки това от „Evening Standard“ твърдят, че фланелката с номер седем на гърба ще бъде предложена на Санчо в опит да го убедят да се премести в „Театъра на мечтите“. "Седмицата" е била носена от футболисти като Ерик Кантона и Кристиано Роналдо.

В момента Алексис Санчес носи „седмицата“, но клубът се надява да го продаде това лято. Ако не успеят да го направят, то на чилийският национал ще му бъде даден нов номер, тъй от отбора виждат в Санчо като бъдещето на клуба.

Челси и Ливърпул са основните конкуренти на Юнайтед за подписа на Санчо. Мениджърът на „сините“ Франк Лампард ще иска да добави нов нападател през лятото и да допълни младежката английска „инвазия“ в тима, след като към момента те разполагат с Мейсън Маунт, Тами Ейбрахам, Фикайо Томори и Рийз Джеймс.

От Борусия Дортмунд са приели, че ще продадат Санчо това лято и просто ще се надават да получат колкото е възможно по-голяма сума за него, като се очаква да поискат около 120 милиона евро за 20-годишния си футболист.