Звездата на Брайтън Мойсес Кайседо се очертава като един от най-желаните трансфери през януарския трансферен прозорец. Еквадорецът игра 18 месеца под ръководството на бившия треньор на "чайките" Греъм Потър и започна всеки един мач като титуляр в първенството през този период от време.

"От много ранна възраст съм си мечтал за тези неща, да бъда на върха. Харесва ми да печеля трофеи и би било изпълнена мечта, ако спечеля Висшата лига. Аз искам да бъда еквадорецът с най-много трофеи, работя много за това и ще го постигна", сподели Кайседо.

"В момента съм фокусиран върху Брайтън и Световното първенство. Искам да имам страхотно Световно и след това ще видим какво ще стане. Мисля, че Челси са един от топ отборите в света и никой не би отказал оферта от тях или от някой друг клуб като тях. Ще бъде мечта да бъда в най-добрите клубове в света и да постигна успех там", допълни еквадорецът.

Мойсес Кайседо прави впечатление с изявите си по терена през последните 18 месеца, като неговото ниво значително се подобри под ръководството на Греъм Потър. 20-годишният еквадорец има един гол от началото на настоящия сезон.