Мениджърът на Челси Франк Лампард не остана никак доволен след равенството 3:3 на неговия тим при гостуването на Уест Бромич в среща от 3-тия кръг на Висшата лига. 

"Сините" изоставаха с 0:3 след само половин час игра, след няколко груби грешки в защитата на тима. Все пак, с голове на Мейсън Маунт, Калъм Хъдсън-Одой и Тами Ейбрахам, момчетата на Лампард успяха да спасят единия пункт. 

Легендата на клуба и настоящ наставник обаче заяви, че това са по-скоро две загубени точки и че Тиаго Силва и Маркос Алонсо трябва да се научат от грешките си. 

"Това са две загубени точки и това не е показване на неуважение към Уест Бром. Мога да похваля характера на отбора, но нямаше нужда да се вкарваме в подобна ситуация изначално. Страдахме от отявлени грешки", започна мениджърът. 

"При първия гол Алонсо изчиства топката в центъра на терена, при вторият Тиаго Силва прави отявлена грешка, той си знае. При третия Маркос си изпуска човека на корнер. Може да правим колкото искате срещи с отбора, но докато такива грешки съществуват, винаги ще си поставяме тежка задача", завърши разочарованият Лампард.