Мениджърът на Челси, Франк Лампард, е изправен пред сблъсък с ръководството на Челси относно бъдещето на вратаря на тима - Кепа Арисабалага. 

Испанецът, който все още е най-скъпият страж в света, акостира на "Стамфорд Бридж" през 2018 година срещу сумата от почти 72 млн паунда. 25-годишният вратар обаче не очарова с представянето си напоследък и е изключително критикуван през последните месеци. 

Според слуховете Лампард е заявил, че вече "е видял достатъчно" от испанеца и няма намерение да го включва в сметките си занапред.  Все пак, английският специалист ще се нуждае от убедителен мотив, за да продаде Кепа, тъй като ръководството е на друго мнение. 

Директорът на "сините", Марина Грановская, изигра ключова роля за трансфера на испанеца и смята, че раздялата с него ще бъде по-скоро загуба за тима. 

Кепа остана на резервната скамейка в последния двубой на лондончани - равенството 2:2 с Лестър Сити, като на негово място под рамката застана 38-годишният Уили Кабайеро, който също не убеди с представянето си и по всичко зиглежда, че няма да е първи избор на Лампард. 

Медиите усилено търсят заместник на Кепа, като вече се споменават имената на стражът на Бърнли Ник Поуп и този на Кристъл Палас - Висенте Гуаита.