Мениджърът на Челси Антонио Конте заяви след загубата от Кристъл Палас, че единственото решение на проблемите, които изпитва отбора са работа, работа и отново работа.

„Ние изиграхме този мач без трима много важни за нас футболисти и това се отрази върху нашето представяне. Започнахме много слабо мача и денят бе труден за нас. Ние също така трябва да разберем ситуацията, в която се намираме и да продължим да работим. Ние трябва да намерим решение на нашите проблеми, въпреки контузените футболисти“, коментира Конте.

„Липсващите играчи са голяма загуба за нас, но ние може само да приемем ситуацията и да дадем най-доброто, на което сме способни“, добави мениджърът на Челси.

„Ние трябва да подхождаме мач за мач. Този сезон ще бъде много труден във всеки един аспект. В края на сезона ще видим какво ще се случи. Ние се опитваме да изградим нещо важно за бъдещето на клуба“, продължи италианецът.

Пълно фиаско за Челси срещу последния в Премиършип

„Единственото решение на ситуацията при обстоятелствата, при които се намираме е работа, работа, работа и отново работа“, каза още Антонио Конте. 

Младоци решават проблемите на Челси в халфовата линия