Нападателят на Челси Тами Ейбрахам отрече спекулациите, че иска над 180 000 британски лири на седмица, за да подпише нов договор с тима. „Сините“ имат желание да обвържат младока занапред с нова дългосрочна сделка след силната кампания, която прави. Ейбрахам все още има две години от настоящото споразумение, но в последните дни медиите твърдяха, че той е отхвърлил последното предложение на Челси, тъй като е държал да получава доста повече от предлаганите му пари. Твърдеше се, че нападателят иска около 180 000 британски лири на седмица, за да остане в клуба, което всъщност би го направило най-високо платения играч на "Стамфорд Бридж".

„Телеграф“ обаче показа, че Ейбрахам не е искал да стане най-високоплатения играч на клуба и вместо това работи върху формата си докато трае карантината от коронавирус. В отговор на новина във фен акаунт на Челси, свързана с това, че, Ейбрахам не иска да взима по 180 000 на седмица, той написа:

„Най-сетне някои истински новини“.

Тами Ейбрахам

източник: metro.co.uk

Челси работи усилено за подновяване на договори и на други свои футболисти. Педро вече заяви, че ще напусне след края на сезона, докато Уилиан и Оливие Жиру все още не се знае дали ще останат в отбора и догодина.