Челси все още се интересува от подписването на защитника на Севиля Жул Кунде на фона на несигурността относно бъдещето на Антонио Рюдигер.
"Сините" преговарят с  германския национал за нов договор, но двете страни от известно време не успяват да се разберат.
 
Медиите на Острова информират, че въпреки сериозния интерес към 28-годишният германец, той би се радвал да остане в западен Лондон, стига да бъдат изпълнени изискванията му.
 
Треньорът на "сините" Томас Тухел много харесва Рюдигер още от времето му като треньор на ПСЖ, когато го искаше в състава от френската столица, но засега отказва да коментира ситуацията със защитника.
Когато германският наставник дойде на "Стамфорд бридж", едно от първите му действия беше да реабилитира немския национал, който беше изпаднал в немилост при Франк Лампард.
 
Парижани не жалят средства по окомплектоването на състава и след привличането на Меси, Рамос, Вайналдум, Донарума и Хакими това лято, изглежда бюджетът на клуба не е натежал и привличане на Рюдигер е приоритет за ръководството.
Лос Бланкос" от своя страна имат нужда от подсилване в защита, след продажбата на Рафаел Варан в  Манчестър Юнайтед и напускането на Серхио Рамос.
 
Заради въпросите около бъдещето на Рюдигер, носителят на Шампионска лига искаше още това лято да привлече защитник в лицето на Жул Кунде от Севиля.
22-годишният французин имаше желание за трансфер в Челси, но през лятото до сделка не се стигна, след като "лондончани" отказаха да изпълнят високите финансови претенции на андалусийците.
 
Автор: Алекс Иванов