Една добра и една лоша новина сподели мениджърът на Челси Гуус Хидинк към феновете преди мача с Евертън за ФА Къп в събота вечер. В състава се завръща капитанът Джон Тери, но не е ясно дали в групата ще попадне нападателят Диего Коста. 

35-годишният бранител пропусна последните няколко двубоя на лондончани заради травма, но вече е възстановен от нея и е в разширения състав за визитата на "Гудисън Парк". Все още не е ясно обаче дали ще може да издържи цели 90 минути. 

"Джон работи страхотно в последните дни и затова го включвам в групата за мача. Все още не е наваксал изоставането във физически план, затова ще преценявам колко време мога да го ползвам. Но Тери ще играе", сподели Хидинк. 

Не толкова добри са новините за Диего Коста. Испанският национал получи травма в бедрото по време на мача с Пари Сен Жермен в Шампионската лига в сряда. Затова тепърва ще се преценява как да се постъпи с него. 

"Не мога да оценя какво е състоянието на Диего. Вчера си почина, беше подложен и на лечение, днес се повтори същото. Затова не знам дали ще е на линия. Лошото е, че освен в бедрото, има леки болки и в подколянното сухожилие", сподели още Хидинк.