Звездата на ЦСКА Москва Александър Головин може и да знае името на следващия си тим, но не така стоят нещата по отношение на медиите, които не спират да се интересуват от неговата съдба. Френският „Л’Екип” категорично заяви, че Монако е надвил конкуренцията за подписа на 22-годишния играч, докато бивш съотборник на играча му пожела късмет в новото приключение… с Челси.

Ясно е, че за московските „армейци” няма по-добър момент да осъществят звучна продажба на плеймейкъра, който се понрави с изявите си по време на Световното първенство. Клубът се бе прицелил да прибере минимум 25 милиона евро за футболиста, но ако се вярва на последните слухове сумата би могла да бъде дори по-серииозна. Всъщност „Л’Екип” твърди, че Монако ще плати 30 милиона евро за таланта в опит да пресече всякакви домогвания на останалите купувачи. Изданието дори счита трансфера за „неизбежен”.

Феновете на „монегаските” обаче не бива да бързат с празненствата, а причината е посланието на Сергей Чепчугов. 33-годишният вратар дълго време бе резерва на Игор Акинфеев в ЦСКА Москва, а сега пожела много късмет на младока в редиците на Челси „Когато ти, Алекс Головин, пристигна в първия тим на ЦСКА, веднага ти казах, че ако тренираш здраво, само след две години ще играеш в сериозен европейски отбор. Желая ти да бъдеш обичан в Челси, забавлявай се и направи страхотна кариера”, написа стражът.

Още по темата:

Легенда обяви: Головин подписа с Челси

Монако шашна конкуренцията с оферта за Головин

Александър Головин близо до Челси