Жоржиньо „ще почака няколко дни, за да се увери, че интересът от Ювентус към него е истина”, сподели агентът на играча след пристигането на Маурицио Сари начело на „бианконерите”.

Полузащитникът последва Сари от Наполи в Челси, а сега може за пореден път двамата да работят заедно, този път в Торино. „Сари вече показа в Наполи и Челси, че е голям треньор”, започна агентът на полузащитника Жоао Сантос пред италианските медии.

„В клуб като Ювентус, който е добре организиран последните години, то Жоржиньо може само да се подобри и да продължава да побеждава. Следвам Сари от пет години и неговия футболен стил. Изключително вълнуващ и атрактивен е. Ювентус ще се промени, защото ще трябва да бъде още по-убедителен”, продължи импресариото на Жоржиньо.

Агентът бе запитан дали Жоржиньо ще последва Сари в Торино през това лято. „Челси има четиригодишен контракт с Жоржиньо. Ще изчакаме няколко дни, за да видим дали има интерес от Ювентус към клиента ми, за да се доверим на спекулациите в медиите. Неговото минало в Наполи няма да повлияе на играча, тъй като той е професионалист. Към този момент Жоржиньо е щастлив в Челси, тъй като намери чудесна атмосфера там. Не мога да потвърдя, че иска да си тръгне от Лондон, но всичко може да стане до края на летния трансферен пазар. Ще изчакаме и ще видим”, завърши Жоао Сантос пред Tuttomercatoweb.