Старши треньорът на Севиля Пабло Мачин призна за интереса към нападателя на Челси Алваро Мората. Наставникът няма никакви съмнения в качествата на 26-годишния футболист.

„Големите отбори имат страхотни играчи. Това, което ние искаме да направим е да вземем възможно най-доброто решение. Ние участваме в три надпревари и имаме нужда от нов нападател, за да може да правим нужните ротации. Добрите футболисти никога не са за пренебрегване. Винаги имаме нужда от класни попълнения“, коментира Мачин.

„Мората си заслужава. Той е страхотен футболис, който е демонстрирал на какво е способен, както в Реал Мадрид, така и в Ювентус, и в Челси. Никога не бих се отказал от играч като него, ако имаме възможност да го привлечем“, добави треньорът на Севиля.

„Би било страхотно, ако успеем да вземем Мората. Амбицията на клуба е ясна. Ние искаме най-доброто. Ако това не отговаря на финансовите ни възможности, няма от какво да бъдем разочаровани. Иска ми се да имах Мората в моя състав преди седмици. Това, което не ми се струва логично е, че трансферният пазар продължава толкова много дълго време, защото почти винаги се стига до края и се чакат последните секунди. Треньори, играчи, агенти, клубове…чакат до последната минута“, каза още Пабло Мачин.