Сагата със звездата на Челси Еден Азар няма край. Според вестник „Express“, Реал Мадрид е готов да извади 200 милиона паунда за белгийския футболист. Президентът на испанския гранд Флорентино Перес не се е отказал от своята идея да привлече супер звезда в своя отбор до края на летния трансферен прозорец.

Според „Express“, играчът може да се опита да форсира продажбата си при пристигането на споменатата оферта.

От Челси се надяват, че ще успеят да подновят договора на Еден Азар, въпреки че до този момент белгийският футболист категорично отхвърля отправените му предложения.

„Кралете“ се разделиха с голямата си звезда Кристиано Роналдо, който бе продаден на Ювентус, и сега има нужда от подсилване с класно име в редиците си, като Флорентино Перес и Жулен Лопетеги виждат точния човек именно в белгиеца. 

Маурицио Сари вече настоя, че неговият отбор няма да продаде Азар, но мадридчани са готови с офертата си и едва ли лондончани биха устояли на подобно предложение от страна на "белия балет".

Реал Мадрид успя да привлече една от двете си трансферни цели от Челси - Тибо Куртоа. Още с пристигането си на "Сантиаго Бернабеу" белгийският вратар заяви, че иска да се събере отново с Еден Азар.

Сари твърди, че е разговарял три-четири пъти с Азар, който нито веднъж не му е казал, че иска да напусне клуба, в който се чувства щастлив.