Отборът на Пари Сен Жермен се интересува от футболиста на Челси Н'Голо Канте. Договорът на 30-годишният полузащитник изтича през лятото на 2023 година, а на този етап двете страни все още не са започнали преговори за неговото удължаване.

Именно поради тази причина от ПСЖ следят внимателно ситуацията и обмислят да отправят оферта за френския национал, твърди трансферния експерт Фабрицио Романо.

„Канте и Челси в момента не водят разговори за подновяване на договора на играча, но това е едно от нещата, за които в Челси трябва да помислят. Смятам, че в клуба искат да го задържат задълго. Но в момента ситуацията е такава, че много отбори търсят халфове, както и нападатели, така че предстои доста интересно трансферно лято, особено за халфовете. ПСЖ търси подобен тип играч, така че ще видим какво ще се случи“, заяви Романо.

Откакто бе привлечен в Челси през 2016 година Канте се превърна в основен играч за отбора. В последните години той помогна на „сините“ да спечелят титлата в Англия, ФА Къп, Шампионската лига и Лига Европа. Макар че често страда от контузии, французинът има 230 мача за лондончани във всички турнири.