Ръководството на Милан обмисля възможността за преждевременното прекратяване на договора под наем на Тиемуе Бакайоко, който пристигна през миналото лято от Челси, съобщава „Corriere dello Sport“.

Френският полузащитник може да бъде отпратен обратно на „Стамфорд Бридж“ заради слабите си изяви от началото на сезона. Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо е недоволен от представянето на 24-годишния футболист.

"Сините" преотстъпиха французина на ломбардския клуб за един сезон през август с опция за закупуване на правата му за 35 милиона евро.

Бакайоко изкара една много трудна година в Челси и с преминаването си в Милан се надяваше, че ще успее да възвърне нивото си, което демонстрира в Монако, но истината е напълно противоположна.

Треньорът на "росонерите" Дженаро Гатузо обаче е разочарован от представянето на 24-годишния дефанзивен халф и смята да му даде шанс в следващите шест мача. Ако не убеди наставника, че притежава нужните качества, Милан ще скъса споразумението с лондончани и ще върне футболиста на "Стамфорд Бридж". Този сезон Бакайоко взе участие само в 4 мача и в нито един от тях не бе титуляр.