Легендарният бранител на Челси Джон Тери одобри идеите на ръководството на "сините" за преследване на трансфер на Джейдън Санчо през идното лято. 

Getty Images
67 снимки

Санчо е сред най-желаните играчи на Стария континент, след като за втора поредна кампания спечатлява с изумителните си изяви с екипа на Борусия Дортмунд. Интерес не липсва от всички най-големи грандове, сред които и редица английски такива. 

Според Тери евентуалното идване на 19-годишното крило ще е само от полза за Челси, но спомена, че младоците в състава на Франк Лампард показват достатъчно добри изяви, за да накарат Санчо да се бори за своето място на терена. 

"Мисля, че младите показаха много качества през този сезон. В началото на сезона говорехме за Тами Ейбрахам и Мейсън Маунт. И двамата показаха, че имат качеството, за да са в състава", започна бившият централен защитник. 

"Въпреки това Санчо е сред най-добрите таланти на планетата и неговото идване само би било от полза за Челси. Младите играчи, които излизат от академията на клуба са толкова много и това е, което всеки почитател иска да види. Страхотно е", завърши Тери.