Кристъл Палас ще се опита да си върне полузащитника Конър Галахър. 22-годишният футболист изигра много силен сезон под наем на „Селхърст Парк“ през 2021/2022. „Орлите“ още тогава искаха да го задържат за постоянно, но от Челси, който държи правата му, не се съгласиха и го върнаха на „Стамфорд Бридж“.

27 снимки

Sun сега твърди, че Палас отново ще се опитат да го вземат в редиците си. Галахър играе сравнително редовно в Челси този сезон, особено с проблемите, които тимът има с контузени футболисти, като е записал 24 мача във всички турнири. Междувременно обаче Греъм Потър дава ясен знак, че иска попълнения именно в средата на терена, което означава, че не е напълно доволен от представянето на футболистите, с които разполага. Така че не е изключено Галахър да бъде продаден или отдаден под наем, за да освободи място за нов играч.

Шефовете на Кристъл Палас следят отблизо ситуацията около английския национал и са готови да направят опит да го вземат в тима. На този етап обаче е трудно да се прогнозира дали ще има сделка, още повече, че самият Галахър иска да се докаже в Челси и не е много заинтригуван да прави стъпка назад в кариерата си.