Отборът на Кистъл Палас ще отправи сериозна оферта за полузащитника Конър Галахър през следващия прозорец, пише „Sun“. „Орлите“ искаха да вземат 22-годишният англичанин за постоянно след успешния му период под наем, но от Челси отказаха да го продадат.

От началото на сезона той записа пет участия с екипа на „сините“, като в три от тях стартира от първата минута, а при победата над Лестър получи червен картон. Галахър има желание да си спечели мястото в отбора на Томас Тухел и няма да се откаже толкова бързо от това.

Смята се обаче, че от Палас са готови да привлекат халфа през януари и могат да извадят за неговите услуги около 20 милиона паунда. „Орлите“ също следят и нападателя Антоан Семеньо от Бристол Сити.

Галахър се присъедини към академията на Челси през 2008-а година на осем годишна възраст. Той беше викнат за първи път в първия отбор през 2019-а година, а след това 22-годишният играч беше даван под наем в Чарлтън, Суонзи, Уест Бромич и разбира се Палас.

Качествата му изпъкнаха именно на „Селхърст Парк“ миналия сезон. Той натрупа общо осем гола и пет асистенции в 39 изяви за тима на Патрик Виейра.