Новата рекордна придобивка на Ювентус Кристиано Роналдо е наясно кого Реал Мадрид ще закупи за негов заместник през лятото. Португалецът знае от сигурен източник, че става въпрос за звездата на Челси Еден Азар.

Вчера 33-годишният португалец бе представен съвсем официално като футболист на торинци, които платиха 112 милиона евро за подписа му. Петкратният носител на „Златната топка” парафира за 4 сезона, а според мълвата ще получава по внушителните 30 милиона евро на сезон.

Със сигурност Реал ще  трябва да се потруди доста в намирането на качествен заместник. По принцип в тази връзка се спрягат много имена, като най-често се чуват тези на 27-годишния Азар и най-скъпи играч в историята – Неймар от Пари Сен Жермен.

Кристиано е напълно наясно, че главната мишена пред бившия му тим е белгийският национал, тъй като привличането на Неймар към днешна дата изглежда непосилна задача дори за умел парламентьор като клубния бос Флорентино Перес.

Челси е наясно с мераците на европейския клубен шампион, затова и закова твърда цена на играча си – 225 милиона евро (200 милиона паунда). „Сините” са склонни да продадат плеймейкъра само при положение, че бъде подобрен трансферния рекорд на Неймар от миналото лято (222 милиона евро).

Още по темата:

Юве вече има работещ план как да избие инвестицията за CR7

Роналдо: Не вярвам някой мадридист да е плакал за мен

CR7: На моята възраст футболистите отиват в Китай, аз съм различен

Челси постави цена на Еден Азар

Азар: Време е за промяна, знаете къде искам да отида