Звездата на Челси Н'Голо Канте отново е свързан с трансфер далеч от „Стамфорд Бридж“. Смята се, че Реал Мадрид и Интер се интересуват от световния шампион. През последните няколко месеца имаше информации, че 29-годишният халф не е доволен в Лондон и търси начин да си тръгне. Челси обаче отрича да е така.

Сега обаче Интер отновое погледнал към полузащитника, след като изглежда, че няма да успеят да разменят Кристиан Ериксен с швейцарския национал на „артилеристите“. Вчера се появиха информации, че именно на подобна бартерна сделка са готови „нерадзурите“.

Антони Конте иска да привлече нов халф, а „Calciomercato“ твърди, че Джака няма намерение да напуска Арсенал под наем, което означава, че сделката изглежда малко вероятна.

Смята се обаче, че другото име в списъка на Конте е именно Канте, на когото остават три години от договора му с Челси. Французинът е играл във всеки мач от Висшата лига през този сезон.

Конте играе за „сините“ от 2016 година, когато бе привлечен от Лестър. Той помагна на Челси да спечели Висшата лига, печелейки и наградата за играч на годината в Англия през сезон 2016/2017.