Челси продължава усилено да работи върху трансферите на Тиеуму Бакайоко и Тома Лемар, твърдят френските издания „RMC“ и „GFFN“.

Смята се, че Бакайоко е една от основните трансферни цели на мениджъра на Челси Антонио Конте. Италианецът иска да привлече полузащитника, за да има реална алтернатива на Н'Голо Канте.

22-годишният дефанзивен полузащитник е съгласен да премине на "Стамфорд Бридж" през лятото, но сделката ще стане факт, ако двата клуба се разберат за трансферната сума.
Според информацията Бакайоко вече е постигнал споразумение с Челси относно личните си условия.

Бакайоко е оценяван от ръководството на монегаските на над 30 милиона паунда. През настоящия сезон той има 3 гола и 1 асистенция в 41 мача за Монако, който е лидер в Лига 1 и достигна до полуфиналите на Шампионската лига, където ще играе срещу Ювентус.

Жозе пробва да прецака Челси за халф

21-годишният Лемар е оценяван от Монако на 34 милиона паунда. Той е един от основните играчи в състава на Леонардо Жардим до този момент през сезона.

Челси договори първи трансфер за лятото

Представители на Челси са присъствали през миналата седмица на мача реванш от Шампионската лига между Монако и Борусия Дортмунд, за да наблюдават двамата футболисти. Освен това те са имали срещи с агентите на двамата играчи.