В Челси не смятат да спират с трансферите в отбора през януари и вече са набелязали нови двама играчи, съобщава Daily Mail.  

До този момент „сините“ похарчиха над 100 милиона паунда, след като привлякоха Беноа Бадиашил от Монако, Михайло Мудрик от Шахтьор Донецк, Давид Фофана от Норвегия, както и Жоао Феликс под наем от Атлетико Мадрид,

Сега шефовете на лондончани планират офанзива към бившия тим на настоящия мениджър на „сините“ Греъм Потър. На „Стамфорд Бридж“ са набелязали Мойсес Кайседо и Леандро Тросар като следващите големи трансферни цели до края на януари.

27 снимки

Двамата са попаднали сред целите за привличане по изричното настояване на своя бивш наставник на „Амекс Стейдиъм“, но са били одобрени и от останалите хора в спортно-техническия щаб. Кайседо вече от доста време е свързван с трансфер в някой от грандовете на Острова, но до този момент повечето издания посочваха като фаворит за подписа му Ливърпул.

Белгийското крило пък е в силно влошени отношения с мениджъра на „чайките“ Роберто Де Дзерби и дори бе оставен извън групата на тима за победата над мърсисайдци в последния кръг. Италианският наставник заяви, че е много недоволен от поведението на Тросар и не е започвал титуляр в последните няколко седмици за Брайтън.

Очаква се цената на двамата играчи да не е прекалено висока, тъй като крилото има само 12 месеца от настоящия си контракт, а за халфа също вероятно исканата сума ще е в рамките на разумното, смятат в Челси.