Мениджърът на Борнемут Еди Хау не се е отказал от идеята да привлече Асмир Бегович и Нейтън Аке от Челси през летния трансферен прозорец, съобщава „Guardian“. „Черешките“ подготвят оферта от 32 милиона паунда за двамата футболисти.

Хау се опита да привлече Бегович още през януари, но тогава удари на камък. Антонио Конте не успя да намери подходящ заместник на босненеца, който в крайна сметка остана на „Стамфорд Бридж“. В Борнемут сега са уверени, че ще успеят да привлекат Бегович за 12 милиона паунда.

Аке играеше като преотстъпен в Борнемут през първата част от шампионата, но Челси си го върна в началото на януари.

„Черешките“ са подготвили оферта от 20 милиона паунда за Аке, но е много вероятно Конте да не склони да продаде холандския защитник, тъй като той е млад и с голям талант.

Борнемут се очаква да плати 18 милиона паунда на Съндърланд за Джърмейн Дефоу. 35-годишният нападател ще получи предложение за заплата от 115 хиляди паунда на седмица при „черешките“.

Челси прави две сделки със защитници

Джон Тери също попада в трансферните планове на Еди Хау, който е готов да предложи възнаграждение от над 100 хиляди паунда на ветерана, за да спечели битката за неговия подпис.  

И Челси се включва в надпреварата за подписа на Обамеянг