Готвейки се за своето завръщане в Челси, Тимуе Бакайоко изрази надежда, че един ден ще облече фланелката на Пари Сен Жермен.

Миналият сезон французинът игра под наем в Милан и се представи на добро ниво, но "росонерите" не попаднаха в Шампионската лига и не могат да си позволят да закупят правата на дефанзивния халф. Интерес към него проявяват много клубове, но Бакайоко вече е решил, че иска да получи втори шанс в Челси.

"Звънят ни всеки ден и това е обяснимо с добрия му сезон за Милан. Ние обаче трябва да мислим за най-добрия проект, а в момента той за нас е Челси. Трябва само да се започне добре сезона, след това ще видим. Това обаче не ни пречи да изслушваме предложения", съобщи неговият брат и агент Абдулай пред L'Equipe.

24-годишният Бакайоко в същото време разглежда Челси като промеждутъчен етап по пътя към своята мечта. "Да, определено бих искал един ден да поиграя за Пари Сен Жермен. Не мога да лъжа за това. То е важно за мен и за тези, които обичам. Ние сме истински парижани", споделя Бакайоко. /БГНЕС