Мениджърът на Челси - Томас Тухел, коментира нулевото равенство на тима му срещу Брайтън и призна, че събитията около Суперлигата са оказали влияние на представянето на лондончани. 

Преди срещата протестиращи фенове на отбора попречиха на клубния автобус да влезе в стадиона, а малко по-късно стана ясно, че клубът се оттегля от Суперлигата. 

Gulliver/GettyImages
52 снимки

"Не бяхме концентрирани. Преди мача говорехме само и единствено за Суперлигата. Аз и играчите ми бяхме афектирани от случващото се, но не съм притеснен от каквито и да е решения. Не знам достатъчно, вярвам на клуба и на стъпките, които предприема", заяви Тухел. 

"От понеделник насам искахме да създадем една атмосфера на концентрация, защото трябва да се фокусираме върху предстоящите мачове. Всичко е в ръцете ни, но нямаше как да се справим и вината не е наша."

"Нямам идея какво се е случвало по време на мача. Трябва да мисля за предствянето ни, разочаровани сме от това. Така че има над какво да мисля през следващите три дни", завърши специалистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.