Шампионска лига се завръща, а Челси има нелеката задача да се представи достойно в реванша срещу суперотбора на Байерн Мюнхен. "Сините" загубиха първия мач от 1/8-финалната фаза с 0:3 и сякаш нищо не може да ги върне обратно в играта за трофея. Двубоят на "Алианц Арена" е утре, събота, от 22:00 часа. 

През изминалата седмица момчетата на Франк Лампард загубиха трофея във ФА Къп, давайки изключително много жертви. Наред с и без това недотам възстановените Н'Голо Канте, Уилиан, Били Гилмор и Рубен Лофтъс-Чийк, в двубоя се контузиха Кристиан Пулишич, Сесар Аспиликуета и напускащият Педро. Заедно с наказанията на Маркос Алонсо и Жоржиньо, английският специалист бе принуден да привика дузина момчета от "синята" школа. 

Евентуален шанс да дебютират в най-престижния клубен турнир ще получат Ян Маатсен, Динел Симеу, Джейми Къминг, Люис Бейт, Хенри Лоурънс и Армандо Броя, чиито имена попадат в групата за двубоя.

Само двама от избраниците имат записани минути със синята фланелка до момента. Това са най-младият от привиканите - Ян Маатсен, който взе участие в победата със 7:1 в Карабао Къп срещу Гримсби Таун по-рано през сезона, както и Армандо Броя, който влезе от пейката при победата срещу Евертън с 4:0. Сега обаче мечтата може да стане реалност и за останалите младоци.