Бившият наставник на Челси Глен Ходъл се изказа изключително ласкаво за мениджъра на "лондончани" Франк Лампард. Снощи "сините" разгромиха Севиля с 4:0 при гостуването си в Испания и кръг преди края си осигуриха първото място в своята група.
Ходъл, който е и бивш английски национал, изтъкна прекрасната работа, която върши Франк Лампард начело на тима от Лондон и си пожела скоро отново да видим пълни стадиони в Англия. 
 
"Смятам, че Лампард се справя чудесно. Челси играе футбол от много висока класа, а резултатите сами говорят. Да разгромиш отбор като Севиля в Испания с подобен резултат говори достатъчно. 
 
Бих сложил Челси сред фаворитите в Шампионска лига, за мен поне на този етап те са по-добри от Барселона и Реал Мадрид. Считам, че ако скоро феновете се завърнат по стадионите в Европа и отново гледаме футбол пред пълни трибуни, зрелището ще бъде още по-голямо.  Надявам се Челси да достигне до полуфиналите, а оттам нататък нищо не се знае.  Лампард е интелигентен човек и се вижда, че отлично знае какво прави", каза Ходъл.