Мениджърът на Челси Антонио Конте е имал безсънни нощи по време на подготовката за двубоя срещу Барселона на осминафиналите в Шампионската лига.
 
В края на миналата седмица лондончани победиха с 4:0 у дома Хъл Сити в мач за Купата на Футболната асоциация в Англия.
 
"След срещата за Купата ми беше трудно да спя. Когато играеш такива двубои, трябва да се подготвиш по най-добрия начин. Става дума за всички неща и детайли. Имаме идея, имаме план в нашите глави. В този специфичен момент е важно играчите да бъдат в най-добра форма. Трябва да опитаме да дадем най-доброто в този сблъсък", коментира Конте на пресконференция.
 
Челси отстрани Барселона през пролетта на 2012 година, когато спечели Шампионската лига. Сега "сините" са аутсайдери срещу каталунците.
 
"Това е голям мач и едно огромно предизвикателство за нас. Няма да ни бъде никак лесно. Трябва да бъдем изключително внимателни и да играем нашия стил. Подготвихме се добре и започваме като аутсайдери. Това е сигурно. Вълнуваме се много от това предизвикателство", каза още италианският специалист. Челси посреща Барселона в Лондонтази вечер, вторник, от 21.45 ч./БТА