Мениджърът на Челси Греъм Потър коментира състоянието на отбора преди утрешния двубой срещу Астън Вила. Доста основни играчи на лондончани ще пропуснат срещата в събота поради контузии, някои от тях получени в двуседмичната пауза.

“Тиаго Силва и Сесар Аспиликуета не са на разположение. Рахийм Стърлинг се завръща, но няма да е готов за утре, по-вероятно е за вторник. Мейсън Маунт тренира и е на линия, но Уесли Фофана ще пропусне мача. Кристиан Пулишич се завърна от националния отбор със сериозна настинка. Кай Хавертц беше болен, но се възстанови и тренира последните два дни, както и Рийс Джеймс”, заяви Потър

“Ще бъде вълнуващо, ще бъде вълнуващ месец. Концентрираме се върху предстоящия мач. Очаква ни тежък двубой с Астън Вила. Домакините сме, трябва да отговорим след разочарованието срещу Евертън. Независимо от класирането ни, в оставащите 11 мача ще се опитаме да печелим”.

“Трябва да контролираме следващия етап, тъй като той отсъства толкова дълго. Той тренира добре и е на разположение. Сигурен съм, че ще бъде на терена на някакъв етап утре. Постепенно ще увеличаме минутите му”.