Мениджърът на Челси Маурицио Сари заяви след победата над Славия Прага, че отборът е успял да устои и да опази вратата си неприкосновена.

„Доволен съм както от резултата, така и от играта, която показахме. Отдаде ни се да се справим с трудности в хода на мача и да запишем победа, което невинаги се получаваше преди. Успяхме да устоим и да опазим вратата си неприкосновена. Бяхме подготвени за такъв труден двубой. Срещу нас излезе един мощен и агресивен съперник, така че знаехме какви трудности ни очакват. Уверено се справихме с атаките на съперника и през второто полувреме играхме по-добре", коментира Сари.

Сари обясни, защо Еден Азар не започна като титуляр.

"Оставих го резерва, защото бях готов за труден мач и за това, че ще се нуждаем от неговата помощ. Ако бяхме повели в края на първото полувреме, бих предпочел да не го използвам“, добави мениджърът на Челси.

„Хъдсън-Одой имаше нужда от почивка, така че не го включих в групата, както направих и с Емерсон. Разбира се, обмислям възможността за участието му в следващия мач, но ще взема решение за своя избор от предстоящите тренировки", каза още Маурицио Сари.