Италианският специалист Маурицио Сари вече договори и възнаграждението, което ще получава в Ювентус, така че няма на практика никакви пречки да започне работа в торинския гранд. Според информациите на Апенините, той ще получава по 7 млн. евро на сезон. 

Това е същата заплата, която той получаваше, докато беше начело на Челси. След като "старата госпожа" се разбра с лондончани за компенсацията за освобождаването му, очаква се най-късно в понеделник да бъде обявен за новия човек на поста. 

Вече е ясен дори и щабът, с който той ще работи в Торино. Сари идва с кондиционния треньор от Челси Паоло Бертели. Негов асистент ще е Джовани Мартушело, който имаше подобна роля в щаба на Лучано Спалети в Интер през миналия сезон. 

Другите му асистенти ще са Лука Джота и Марко Яни, с които работи отдавна, а треньор на вратарите ще е Клаудио Филипи, който и досега изпълняваше тази роля. Предложение да се включи в щаба му е получил и отказалият се от футбола след края на сезона защитник Андреа Бардзали. Той обаче още не е дал отговор на офертата.