Реал Мадрид е категоричен в намерението си да привлече звездата на Челси Еден Азар. След като първата оферта на "белите", която беше на стойност 130 млн. евро, беше хвърлена с насмешка в коша от страна на лондончани, сега те са я увеличили с близо 50%. 

Според информациите от Белгия, идващи от източници, близки до играча, за него вече има сложено на масата предложение на стойност 190 млн. евро от неназован кандидат! А единственият клуб, който има желанието и парите да го стори е именно Реал. 

Има обаче различни индикации дали Челси е приел тази оферта. Според въпросната информация от Белгия, "сините" са готови да го продадат срещу тази сума. Според други източници обаче, все още се опъват и държат на първоначалната си цена от 225 млн. евро. 

Иначе в Испания са разбрали и каква ще е заплатата на Азар, ако отиде в Реал - 15 млн. евро на сезон. Това обаче трудно може да го изкуши, защото от Челси са готови да му предложат по 20 млн. годишно, стига да преподпише и да не отива в Мадрид. Договорът на белгиеца е до 30 юни 2020 г.