Доста дръзко признание направи агентът на вратаря на Челси Тибо Куртоа. Импресариото Кристоф Енроте обяви, че говори почти ежедневно с директорите на Реал Мадрид, като добави, че от европейския клубен шампион искат да имат в състава си белгийския страж. 

Това признание може да донесе главоболия на самия играч, а дори и на "белите", ако от Челси сезират ФИФА за нерегламентирани преговори. А от думите на Енроте на практика си става ясно, че той "опича" трансфер на един от най-добрите вратари във Висшата лига. 

"Напълно нормално е най-големите клубове в света да се интересуват от Тибо, който е сред най-добрите на своя пост. Той печели мачове, той печели трофеи на отборите си и затова нормално е действащият европейски клубен шампион да го иска в редиците си. Аз ежедневно държа връзка с ръководителите на Реал и ги информирам за ситуацията около него."

"Също така те научават от мен какво се случва с Тибо. така да го кажа, моята роля е да го държа информиран за всичко, което се случва около него", сподели Енроте пред белгийските медии. Клиентът му е обвързан с Челси до 30 юни 2019 г.