Американският национал Кристиан Пулишич разкри, че не е контактувал с мениджъра на Челси Маурицио Сари по време на преговорите с лондонския клуб.

Миналата седмица Челси потвърди привличането на играча за 58 млн. паунда. Пулишич ще доиграе сезона в Борусия, след което ще премине на "Стамфорд Бридж".

20-годишният футболист не е общувал със Сари и не знае каква роля ще изпълнява в тима, но е уверен, че може да бъде полезен на Челси не само като крило.

"Не, не съм разговарял със Сари. Няма нищо такова. През цялото време бях тук в Дортмунд и бях съсредоточен единствено в играта си за тима. Ще бъда въодушевен по повод новия етап в кариерата ми, но когато му дойде времето. Винаги трябва да се пребориш за своето място в състава и да докажеш, че заслужаваш да си на терена. Мисля, че те определено ме виждат като флангови играч, но смятам, че добре знаят, че мога да играя по целия фронт на атаката. Затова съм готов да помагам там, където се налага", отбеляза Пулишич, цитиран от ESPN.

Миналата седмица Маурицио Сари призна, че до последния момент не е знаел нищо за акцията на клуба му по привличането на играча. /БГНЕС