Звездата на Борусия Мьонхенгладбах Торган Азар разкри, че той и неговият по-голям брат Еден Азар всеки сезон правят облог относно това кой от двамата ще вкара повече попадения за клубния си тим.

Белгийският ас на „жребчетата” също така разкри, че загубилият от двамата има ангажимента да изведе победителя на вечеря. 25-годишният футболист призна, че сега в семейната битка ще трябва да бъде включен и най-малкият брат – Килиан Азар – след като последният наскоро се разписа за Серкъл Брюж.

„От години между нас има някакъв тип съперничество. Ако си завършил с най-малко отбелязани голове, трябва да поканиш другия на вечеря в края на сезона”, заяви Торган Азар.

„През миналия уикенд нашият брат Килиан отбеляза Серкъл Брюж, така че може и той ще поиска да участва.”

Дотук през сезона Еден Азар, който доскоро лекуваше травма, демонстрира чудесна форма със своите 7 попадения в 10 шампионатни срещи. Торган изобщо не изостава, като се радва на същия актив в Бундеслигата. Преди време и той беше играч на Челси, но тъй като не получи шанс на „Стамфорд Бридж”, през 2014-а премина в Мьонхенгладбах. Килиан Азар все още се води играч на Челси, като през този сезон е преотстъпен в родината си.