Смятаният за най-добрия дефанзивен халф в света в момена Н'Голо Канте попадна в полезрението на два от най-мощните финансово отбори. Според различните публикации от Франция, местният шампион Пари Сен Жермен и Барселона ще опитат да го привлекат в редиците си. 

В момента световният шампион с Франция носи екипа на Челси и е основна фигура там. Той дойде на "Стамфорд Бридж" от Лестър, който изведе до шампионската титла преди две години, а на следващата стори това и с лондончани. 

"Сините" нямат никакво намерение да се разделят с него, но не е ясно дали самият Канте няма да поиска промяна, особено ако тимът му отново не триумфира с трофея във Висшата лига. А с Барса или ПСЖ участието в битката за домашни трофеи е гарантирана. 

ПСЖ вече отправи оферта за него през лятото, която на момента беше скъсана от Челси. През януари французите са готови дори да я удвоят, но да го имат в състава си. Барса също може да го изкуши с много пари и обещания за трофеи, така че предстои напрегнат зимен трансферен прозорец за Челси в опит да опази един от основните си играчи.