Футболистът на Челси Сеск Фабрегас вдигна шумно парти на най-изветния Балеарски остров – Ибиса.

Празненството бе в чест на сватбата между испанския полузащитник и неговата 43-годишна изгора Даниела Семаан, която бе през май. Двамата са родители на три деца – дъщеричките Лиа и Капри и момченцето Леонардо.

Даниела Семаан има още две деца от предходния си брак с имотния бизнесмен Ели Тактук.

Джон Тери и жена му Тони, както и голямата звезда на Барселона Лионел Меси, придружаван от своята половинка Антонела Рокуцо бяха някой от най-големите гости на празненството.

Новата двойка изчака до края на юли за своето парти, за да може да отминат всички ангажименти на гостите им, покрай Мондиал 2018, както и лятото да влезе в разгара си.

Всички гости се бяха облекли със стилни облекла, отговаряща на най-съвременните модни тенденции, като женските половинки се конкурираха коя ще изглежда по-добре.

Жорди Алба, Иийтън Ампаду, Рос Баркли и Давиде Дзапакоста и Н’Голо Канте също бяха на партито в Ибиса, което продължи до ранни зори. Редица други съотборници на Сеск, както от настоящия, така и от бившите клубове присъстваха на партито.

Новият мениджър на Челси Маурицио Сари е позволил на хората, които са поканени да присъстват на празненството, след като отборът се завърна от Австралия във вторник.

Карлес Пуйол, Серхио Бускетс и Тиери Анри и Луис Суарес, заедно със своите съпруги също станаха част от празненствата на бившия футболист на Арсенал.