Бившият треньор на ЦСКА - Саша Илич, дебютира с равенство начело на руския Пари Нижни Новгород. Новият му отбор завърши 0:0 у дома с гранда Спартак Москва и сложи край на серията от шест поредни загуби.
 
Българският защитник на Пари Нижни Новгород - Матео Стаматов, започна в титулярния състав и остана на терена до 84-ата минута.
 
46-годишният Илич, който наследи на поста бившия руски национал Сергей Юран, изради задоволство от спечелената точка.
 
„Искам да поздравя отбора си за добрия мач. Играхме срещу много силен съперник и успяхме да спечелим важна точка. Намираме се в трудно положение и трябва да се стараем във всеки двубой. Спартак е много тежък съперник и се наложи да се борим, да спазваме дисциплина и да бъдем компактни. През първото полувреме се опитахме да атакуваме, но през второто се уморихме и затова се прибрахме доста назад в отбрана. Според мен е напълно нормално срещу такъв съперник да залагаш предимно на защита“, заяви Илич след мача.
 
Пари Нижни Новгород е на 11-о място в класирането с 29 точки, на четири над зоната на изпадащите и на две пред местата за участие в плейофи за оставане в елита. Спартак Москва е четвърти в класирането с 43 точки, на седем зад лидерите Динамо Москва, Зенит и Краснодар. До края на сезона остават три кръга.