Халфът на Челси Жоржиньо разкри, че съотборниците му от италианския национален отбор са му дали много информация за Ромелу Лукаку преди трансфера на нападателя при лондончани.  Някои от тях са играли заедно с белгийския нападател, а други срещу него.

 28-годишният белгиец  е в страхотна форма след завръщането си на “Стамфорд Бридж” за сумата от 97,5 млн.паунда миналия месец. Във вторник вечер Лукаку отбеляза победния гол за “сините” срещу Зенит в първи мач от груповата фаза на Шампионска лига.

“Наистина сме щастливи, че той е тук и помага на всички с манталитета и себераздаването си. Всички ние опитваме да правим именно това - да си помагаме, Ромелу  дойде с точно тази нагласа. Виждам го как работи и какво въздействие има върху отбора, заслужава всеки гол, който успява да отбележи” сподели впечатленията си италианският халф.

Съотборникът на Жоржиньо в Челси Антонио Рюдигер, също не спести похвалите си за белгийския таран. “Той е нападател от голяма класа и страхотна личност, даде нови сили на атаката на отбора ни. Страхотно е да имаш играч като него. По-важното разбира се е, че  ние спечелихме Шампионска лига миналата година като отбор” завърши изказването си немският бранител.