Човекът в кадър - Кирил Евтимов, донесе късмет на "сините" от Лондон. Бургазлията е сред най-приближените на Челси фенове в България и изгледа от "Стамфорд Бридж" победите на играчите на мениджъра Маурицио Сари - 4:0 срещу ПАОК в Лига Европа и 2:0 в дербито с Фулъм от Висшата лига. 

Евтимов се наслади на резултатна игра на "сините", а също така любимците му не инкасираха гол във въпросните 2 двубоя. След мача от евротурнирите Кирил се срещна със супер звездата Франсеск Фабрегас като двамата заформиха диалог относно кариерата на Христo Стоичков. 

След двубоя с Фулъм Евтимов пък се видя с мениджъра Сари и асистента на Маурицио в Челси - Джанфранко Дзола. Джанфранко е показал интерес към случващото се с Христо Стоичков, влизайки в дискусия с родния привърженик на футбола относно Камата. Дзола споделя, че го е яд, че не е присъствал на юбилейния-мач спектакъл организиран от Стоичков в София на "Васил Левски". 

Джанфранко Дзола посочва, че не е могъл да дойде в българската столица, защото по същото време се е намирал в Катар. Сегашният важен човек в щаба на Челси и вълшебник с топка в крака на терена споделя, че ако Ицо организира нова подобна среща в България, с удоволствие ще дойде в страната ни и Христо е сред добрите му приятели. 

Джанфранко пък получи от Кирил Евтимов подарък - бутилка марково българско вино. Бургазлията не пропусна да говори и с мениджъра Сари. Като предава поздрави към Андрей Гълъбинов от Маурицио. Сари и Гълъбинов се познават от съвместна работа на Апенините и наставникът показва много добро отношение към нападателя. 

При следваща среща между Маурицио Сари и родния привърженик на спорта Евтимов пък бургазлията ще зарадва с бутилка българско вино и специалистът, който в момента е начело на един от най-сериозните световни грандове.

По време на престоя си в Англия, Евтимов се видя и със стария си приятел Светослав Тодоров, с който се познават от времето когато Тоди правеше чудеса в Портсмут. От известно време бившият национал се премести да живее на Албиона. В календара на Евтимов предстои и поредна негова среща с легендата на Арсенал и Франция Роберт Пирес.