Уулвърхемптън победи Челси с 2:1 в двубой от 15-ия кръг на Висшата лига. Това беше и едва второто поражение за тима на Сари в първенството. В рамките на само 4 минути "вълците" захапаха Челси и обърнаха развоя на срещата от 0:1. 

Още в 7-ата минута на срещата Канте намери добре Азар, но ударът на последния попадна в ръцете на вратаря Патрисио.

Челси съумя да открие резултата в 18-ата минута на срещата, когато Лофтъс-Чийк стреля към вратата на Уулвс, топката се отклони от бранител на домакините и влезе в мрежата.

Пет минути по-късно удар на Уилиан точно под гредата беше спасен с вещина от вратаря на домакините. Отново той беше изведен на голова позиция в 39-ата минута, но Бенет направи отличен шпагат и не позволи топката да бъде отново в мрежата на домакините.

В началото на второто полувреме Мората не съумя да даде по-категоричен аванс на тима си, а това беше използвано от домакините.

В 59-ата минута на срещата между Уулвс и Челси, домакините стигнаха до изравняването. Раул Хименес намери отлично топката и я прати във вратата на Кепа, след като получи добър пас от Гибс-Уайт и не остави шансове на вратаря на "сините".

В 63-ата минута на двубоя Уулвс направи обрата пълен, като този път Диого Жота беше на точното място и засече центриране отдясно на Мат Дохърти, което разсече отбраната на гостите от Лондон, така резултатът стана 2:1 в полза на "вълците". Срещата между Уувлс и Челси е от 15-ия кръг на Висшата лига.

Сеск Фабрегас пропусна да изравни резултата и да донесе точка за тима си, след като от добра позиция стреля над вратата.

След този успех Уулвърхемптън заема 12-ото място с 19 точки, а Челси са на 4-ото място с 31 точки.