Бразилският футболист на Челси - Уилиан, е помолил "сините" да го пуснат да се прибере в родината си по време на прекъсването заради коронавируса. Шампионатът в Англия ще бъде възобновен най-рано след 30-и април, а крилото е в Лондон, далеч от съпругата си и двете си деца, които са в Бразилия. 

"Засега съм сам. Съпругата ми и дъщерите ми са в Бразилия. Така се бяхме разбрали - те отидоха първи, аз също трябва да отида по някое време. Опитвам се да получа разрешение от клуба", заяви Уилиан. 

"Те щяха да се върнат тук, но след новото решение за първенството по-скоро аз ще отида при тях, стига да мога. Обясних на клуба ситуацията, чух, че бразилците от други отбори също искат да се приберат, за да са близо до семействата си в този момент."

"Трудно е, защото губя и физическата си форма. Вкъщи съм от 6 дни и нямам особена възможност да правя кой знае какви упражнения. В сградата ми има фитнес, но не мога да ходя до там, трябва да съм само у нас. Но е трудно за всички, трябва да мислим за другите", заяви бразилецът.