Футболистът на Челси Уилиан успокои привържениците на “сините”, като обяви, че няма намерение да напуска клуба през лятото. Напоследък се появиха слухове, че бразилецът може да поеме в посока Манчестър Юнайтед след края на сезона, особено след като Педро Родригес му отне титулярното място в отбора.

Уилиан отказа на Жозе

“Имам контракт до 2020 година с Челси и съм много щастлив тук. Имам чудесни отношения с хората, които работят в тима и с феновете също. Всички се държат с мен страхотно, откакто дойдох тук”, каза Уилиан пред Evening Standard.

“Челси се завръща в Шампионската лига през следващия сезон и аз гледам към това да играя там отново. Това е голяма цел за тима и трябва да опитаме да спечелим титлата от турнира през следващата година”, добави 28-годишният бразилец.

Уилиан не мисли да напуска Челси

Уилиан коментира и финала за ФА Къп срещу Арсенал в събота.  

“Искаме да завършим сезона с дубъл. Спечелихме Висшата лига, но искаме и титлата от ФА Къп. Това е голям мач за нас. Ще бъде трудно срещу Арсенал и трябва да бъдем готови. Трябва да бъдем фокусирани и да играем по същия начин, както го правехме през целия сезон”, каза още той.

През настоящия сезон Уилиан е вкарал 12 попададения в 40 мача с фланелката на английския шампион.